Vikings – Efsanevi Kral’ın Hikayesi izle

 Vikings Türkçe Dublaj

8. Yüzyıl ile 11. Yüzyıl aralığının efsane ırkı olan Norslar yani herkesin bildiği ismiyle Vikingler, Kuzeybatı Avrupa bölgesinin hemen hemen her yerini fethederek tarihe damga vurmuşlardır. Çoğunlukla denizlerin hâkimi ismini alsalar da barbar, savaşçı bir kavim olarak da biliniyorlar. Vikings dizisi, Norsların hikayesinin yarı kurgu ve yarı gerçek hikayelerin birleştirilmesiyle çekilmektedir.

History kanalının 3 Mart 2013 tarihi itibariyle yayınlamaya başladığı dizi, yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ilgi görmeyi başarmış durumda. Vikingler dizisi Nors olarak da bilinen barbar topluluğun, en fazla bilinen efsaneleşmiş savaşçılarını konu ediniyor. Kadrosunda birçok başarılı oyuncuyu barındıran dizi, etkileyici görsel efektleri ve savaş sahneleriyle izleyicilerden tam puan almayı başarıyor.

Vikings dizisi konusu itibariyle hayranlık uyandırmayı başaran nadir yapıtlardan birisi. Vikinglerin yaşadığı dönemin atmosferini sahneye neredeyse kusursuz bir şekilde yansıtmayı başararak, dönemin yaşantısını gözler önüne seriyor.

Savaş esnasında gelecek ölüm tehditlerinden gram korkmayın Vikingler, bu esnada ölmenin en onurlu davranış olduğunu düşünüyor. Vikinglerin en ünlü efsanevi savaşçısı ve kralı olan Ragnar Lothbrok’un hayat hikayesiyle başlayan dizi, Nors kavminin fethettikleri topraklara bolca kan ve vahşeti götürüşünü izleyicilerin gözü önüne seriyor.

Başlangıçta basit bir çiftçi olan efsanevi kralın, çiftçilikten savaşçılığa daha sonrasında nasıl bir krala dönüştüğünü konu ediniyor. Dizi içerisinde Rollo ve Lagertha gibi diğer efsanevi Viking kahramanlarını da konu ediniyor. Gerek konusu gerek sahnelerin başarılı kurgulanması gerekse karakteri nedeniyle son yılların en popüler dizisi olmayı başarıyor.

Vikings Türkçe Dublaj izle :https://www.roketdizi.com/vikings-turkce-dublaj

 

Yorum bırakın